Dalstorp tog ner oss på jorden!!

I en tuff serie som denna finns ingen möjlighet vila på tidigare insatser. Det behövs fokus annars blir det problem. Och det blev det idag. Dalstorp vinner rättvist. Vi skapar alldeles för lite på deras planhalva. Varför blev det såhär? Vi har mötte Dalstorp 3 matcher tidigare och borde kunna dem. Vi slog dem i 2 träningsmatcher. Förlorade rättvist 0-1 i våras hemma. Det är Dalstorp som läst på sin läxa bäst.
De stör oss högt direkt. Skapar hörna och redan efter 7 minuter sätter de 1-0. De kommer runt på vår vänsterkant. Inlägget på första ska Hasse nicka ut till hörna. Dock blir det bara en skarv in bakom Brattberg.
4 minuter senare ringer det igen. Dalstorp får en frispark utanför straffområdshörnet. Bollen lyfts in och efter lite flipperspel när bollen går lite hit o dit – nickas slutligen bollen in i mål – 2-0. Jobbig start!
Dalstorp skapar sen ytterligare 3 frilägen utan fler mål.
Efter halvtimman blir Hasse skadad. Han vrider till foten på något vis. Byte med Simon. Det tar inte många minuter innan vi återigen tappar boll på mitten. 3-0!! Dalstorp straffar oss direkt. Deras små kvicka spelare är som bålgetingar. De snurrar runt oss och vi är inte med i matchen. Vi spelar inte som ett lag. Missar passningar! Vad har hänt? Vi kan bättre!! Men inte idag. Vi byter in även Joel N.
In i halvlek och samla er för 2:a. Nja det blir ingen större skillnad. Vi lyckas inte samla styrkorna. Våra anfallsförsök stannar vid försök. Mitt i halvleken har Dalstorp 3 hörnor på raken. Vi får inte bort boll och jobbar inte som ett lag. Med kvarten kvar är en Dalstorpare på väg igenom. Simon stoppar honom ”rejält” genom att stänga hans löpväg. Gult kort.
Vi kommer inte med i matchen. Har några tafatta anfallsförsök. Men med 8 kvar kontrar Dalstorp in 4-0.
Det känns jobbigt. Dalstorp vinner idag klart rättvist om än med något mål för mycket.
Inte vår dag och det blir en rysare till avslutning på serien. Om jag räknat rätt gäller:
Det skiljer 3 poäng mellan oss på 9:e plats och Högaborg näst sist på 13:e. Det är Högaborg vi möter i sista omgången på söndag. Förlust så går de förbi oss. Det kan då även Torslanda göra om de slår Laholm. Dalstorp avslutar mot Helsingborgs Akademi. Spelar de oavgjort så går ingen förbi oss. Det laget av dem som ev vinner placerar sig före oss. Skulle alla dessa negativa saker slå in blir det kval.
Men vi tänker ju vinna och då behöver vi inte bry oss om detta, eller?
Fotboll är en rolig sport som engagerar oss alla. Hedevi söndag 14.00. Jag skriver som jag gjorde förra året – ”ALLA på plats så grejar vi detta tillsammans”. Då gick det ju bra!!
// Sören – lite deppig, men förhoppningsfull………..