Vi ligger under med 3-0 i halvlek men………..
De gör 4-3 i andra men……………………………….
Vi reser oss igen!!!!

Vilken rysare! Har fortfarande hög puls när jag sätter mig ner för att sammanfatta denna drabbning i div 2 Västra Götaland på Örjans Vall.
IS Halmia – Ullareds IK 4-4 och TV sände. Vilken dramatik.
Men det startar i allt annat än dur. Redan efter 2 minuter får Halmia en hörna 1-0. På första stolpen är det en Halmian som är högts och skarvar in hemmaledning. Ajajaj! Vi är inte på tårna och även om man inte är nickspecialist måste man ta sin gubbe och störa honom. Detta måste vi gå igenom Ali!!
Efter elva minuter ringer det igen. Denna gång är det ett inlägg vi inte har koll på. Enkelt forcerar de vitröda in 2-0. Vi måste ha koll på våra gubbar!!
Strax efter är Alexander helt fri men deras målvakt gör en bra fotparad!!
Vi har många passningar som inte går rätt. Bakom spelare. Vi måste hämta boll och få fart igen. Det håller inte. Blir inget flyt i våra anfall/kontringar. Vi är stressade.
Sen dras rullgardinen ner. En Halmian drar på ett skott mitt på vår planhalva. Får bra träff och trots att Tobbe står rätt och är 2 meter? seglar bollen över honom och drar sig ner strax under ribban. Inget att göra åt, det är ett vådaskott. Och som läget är så går den in. 3-0. Helt otroligt. Det har bara gått 23 minuter. Detta var ju en match som vi skulle visa att vi är ett div 2 lag.
I 25:e blir David fullständigt kapad mitt på plan. UIK får boll och spelet fortsätter. När det blir avbrott väntar man sig det gula men det missar rättskiparen. Svagt !!
Halmia fortsätter föra spelet. Tobbe får va på tå och klarar ett skott säkert.
Axel som fått förtroendet på högerbacken tar en varning. Bra bättre än att de kommer förbi !!
Vi har det svårt sista 7-8 minuterna. Halmia spelar ut oss. Efter 4-5 pass får de skottläget – Tobbe är med o stöter skottet till hörna. Vi hänger inte med i deras fart. Stör dem inte nämnvärt. Det är klasskillnad på lagen. Vet inte men resultatet är tyvärr inte mycket att säga om. Domarsignalen till pausvila känns som en befrielse. En av de jobbigaste halvlekarna jag vart med om. In och ladda om så det inte blir katastrof. Varje mål är viktigt i jakten på nytt kontrakt.
Vad som sades i paus vet jag inte men de Blåvita kom ut i andra som ett nytt lag. De hade också turen att tidigt få till en reducering.
Redan efter en minut slår Axel ett inlägg. Detta tar på en back och ställer målvakten. 3-1 direkt TACK!!! KOM IGEN NU!!!
Men det tar bara några minuter så bjuder vi på friläge. Tobbe är med och tar skottet. Tack !!!
Vi har fått kraft och det har bara gått 8 minuter av andra när David avancerar och gör ett instick till Alexander som behärskat rullar in 3-2. Nu har vi häng!! Halmia är skärrade!!
Varje mål är viktigt i jakten på nytt kontrakt. Skogen såg lite extra på när Halmia gjorde 3-0 i första. Han testar samma långskott och lyckas. Bollen seglar över deras målis och vi har vänt 0-3 till 3-3 på 12 minuter.
Strax efter hittar Abbe Alexander som är fri. Skottet pareras av deras målvakt till hörna. Vi är verkligen på gång!!
Men i år är det inget som går av sig själv. Det är bra motståndare i varje match. Och nu slarvar vi igen. Har möjlighet att dra iväg boll då vi är trängda men gör inte det. Halmia snor boll och skickar in en boll från höger. Där möter in vit/röd och vi har underläge 3-4 med 25 minuter kvar.
Det är UIK som får nästa möjlighet. Skogen blir fri men deras målvakt får upp en hand och styr till hörna.
Jakob byter med Litte. Han skapar en hörna direkt.
Alla måste hjälpa till. Kush tappar boll på mitten. Ställer sig och tittar. Det håller inte!!!! Skriver inget mer om det.
Minuterna efter revanscherar han sig. Han och Halle har klapp/klappspel på kanten. Bollen in till John som forcerar in den viktiga 4-4 bollen.
Vi blir nu försiktiga och låga. Naturligt. Kush byter med Noa som ska springa av sig de sista 10 minuterna. Det blir 10 jobbiga minuter på kanten. Matchen avslutas med en borta hörna. En Halmian skjuter ett närskott som Tobbe gör en idioträddning på.