Seriepremiär en division upp efter bara 2 år i 3:an. Har de gått för fort? Inget som bekymrar oss! Har Uno o Stefan skött sig i vinter och lagt upp säsongen på rätt vis? Ja de får godkänt!

2013 låg Halmia i div 1 UIK i div 4 elit. Då skiljde det 3 divisioner. Nu skiljer det bara 3 poäng – oss till godo. Vilket gäng vi har!!

Halmia har chans efter 3 minuter. En liten hakning. De vitröda ropar straff!

Minuten efter rundar Litte på kanten. Fogel nick över.

Härlig start med många tuffa dueller. Vi står bra upp.

Halmia är ett spelande lag och har längst upp en tungviktare – Joe Sise. Här vill det till att vara vaken.

Fogel speedar runt på kanten för fullt. Tackar Litte för tidigare inlägg. Men även den nicken över.

I mitten av halvleken tar Halmia över något när vi blir lite låga i försvarsspelet. Men detta lurar upp Halmianerna och vi kontrar till oss en hörna. John o David som vanligt ute vid flaggan. John måttar hörnan perfekt. Skogen går upp klockrent strax innanför straffpunkten och sätter stenhårt 1-0. Vilken härlig start på div 2-säsongen.

Halmia kommer med några långbollar och på en vill Halmia åter ha straff när Hasse trycker till. Nja det vill nog till värre saker för en elvametare.

UIK tar över igen. John har ett läge. Halle är helt fri men skottet utanför. Halvleken avslutas med några Halmiahörnor men det blir inget av dem. Vi går till vila med härliga 1-0.

Andra startar med UIK-dominans. Lite fri men fotparad hindrar 2-0. Halmia verkar lite vilsna.

Domar hjälper till när en framspelning tar på honom och bollen hamnar hos en vitröd som blir fri.

Det är en härlig match där det händer saker i varje anfall. Halmia flyttar upp men får inga kanonchanser. När tiden går börjar vi säkra o Halmia kommer närmare straffområdet. Litte byter med Medion. Vi tappar lite speed.

Halmia får ett kvitteringsläge när GG missbedömer en utrusning. Bollen till en Halmian vars skott går utanför tomt mål.

GG satte bokstavligen punkt för matchen när han i slutsekunderna räddar ett friläge genom att sätta sig på bollen. Premiären i div 2 slutar med seger 1-0 över en av seriefavoriterna?

Div 2:an here we goooooooo!!!!