4-1

Ullared

2015-05-01 Borås
Div 3

Borås enda lag i serien kommer att ställa till med problem för många. Ett mycket tekniskt, stabilt och effektivt spelande lag. Kanske överdriver något om jag säger att vi blev överkörda men förlusten var absolut inget att säga om.

Det kunde kanske slutat annorlunda om Litte satt matchens första chans när han efter 5 minuter var helt fri med deras målvakt som gör en fotparad.

De hade också en som kastade långa inkast som är en livsfarlig målchans när bollen med sin låga fart dimper ner framför mål och är svår att få bort.

Det tar bara 10 minuter innan 0-1 ligger bakom Sebbe. BAIK:s anfallare kommer ner mot kortlinjen och drar på ett skott. Sebbe är tyvärr inte tät vid första och bollen går in. Samtidigt satte vi ingen press på honom längre ut i banan. Tuff start.

Efter 14 minuter får Litte ännu ett friläge med samma utgång – fotparad. Strax efter blir Jakob skadad, precis som vi inte hade tillräckligt av den varan. CC byter in. CC tar direkt ett bra skott från 20 meter som ställer till lite problem för deras keeper.

Sen tar boråsarna över. Vi får inte till några offensiva passningar och de pressar oss, vi blir stressade. De tar över totalt. Vi är 2:a på varje boll. Jag har tom antecknat att vi är 3:a. Ali får till en halvkontring, skottet över. Efter 38 minuter får vi en straff mot oss. Joel N kommer fel och springer ner sin motståndare. Inget att säga om. Retfullt lägger de straffen mitt i mål. 2-0.

I sista minuten tänds ändå ett litet hopp. Ali får bollen under kontroll en bit utanför deras strafflinje och drar på ett skott med högerytter fot. Skottet letar sig snyggt in i burgaveln och det står 2-1. Inte rättvist som ni förstår men vi tackar och tar emot och hoppas att detta ska bli en injektion inför andra. Vi är ju dock bara ett mål efter.

Andra börjar med att Oskar kommer in istället för Christoffer. Tyvärr har Borås AIK inte bytt ut sin toppman som redan efter 5 minuter gör sitt 3:e och drar ner mungiporna på oss igen. De springer helt enkelt sönder oss på högerkanten och inne i boxen finns samma gubbe – 3-1. Vi hänger inte med.

Vi har någon offensiv frispark och nån hörna men det händer inget mer. Linus Packendorff får känna på div 3 i 10 minuter

I sista minuten får deras inbytte forward fritt och dra på en vänsterkanon från 20 meter helt otagbart för Sebbe. 4-1.

Bara att packa ihop och nu ladda inför derbyt på Hedevi fredag kl.19.00 mot Stasinge. De kommer också från en förlust mot Snöstorp/Nyhem så det blir ett viktigt derby för båda lagen. Inte den start på serien vi önskade. Hoppas att någon av våra sjuklingar är tillbaks då. Syns !! //Sören