Spela i 2×45 minuter skrev jag sist – i 91 minuter var det – svarade laget…..

Ja vad skriver man….blir alldeles slut i huvudet efter såna här tillställningar.

Haga ligger sist i tabellen och har bara knåpat ihop 8 poäng på 11 matcher. Dock endast en målskillnad på minus 10 på dessa matcher. Mao knappa förluster. Och ganska snabbt ska vi få reda på att man får ingenting gratis i denna serie.

Precis som många matcher tidigare är vi inte fokuserade när matchen startar. I 3:dje minuten ”straffar” det oss. Haga kommer igenom i mitten och Sebbe får gå ut men kommer lite sent och i en tilltrasslad situation vräks Hagamannen över ända och domaren pekar på straffpunkten – inget att säga om. Följande straff lyckas Sebbe gå åt rätt håll och nollan är intakt.

Efter det skapar vi några chanser. Skapar lite tryck. Litte har en skarv strax utanför. David fri med fotparad som följd. Halle hittar Litte med en nick strax över. Halvleken avslutas med en riktigt tilltrasslad situation framför Hagas mål. John o David tråcklar sig fram och det avslutas med att ett antal spelare ligger ner – en skadad Hagaspelare. Men ingen boll i mål. 0-0 i halvlek. Tycker att vi måste kunna föra spelet mer. Vi får för korta anfall. Måste få med hela laget. Men det blir väl bättre i andra halvlek – ICKE!!!.

PANG-PANG!! Efter 4 minuter har Haga tagit ledningen med 2-0. Vad pratar ni om i halvlek?

Till slut blir det Kiffe (mittback) som får visa övriga laget hur det ska gå till att anfalla. Han tar tag i det hela och sätter fart nerifrån. Går hela vägen upp på högerkanten och serverar brodern en perfekt boll som Litte styr in med pannan 2-1. Då är det 30 minuter kvar så det är tid att ta upp detta.

Mitt i halvleken är Haga nära att utöka sin ledning. I en tilltrasslad situation lyckas vi efter mycket möda och stort besvär få bort bollurslingen på mållinje – Puhhhh!! VAKNA !!

Ja detta verkar väcka oss. Och vi startar en slutforcering sista kvarten. David har ett skott i stolpen och John kommer runt på kanten och serverar en fri Litte framför mål och med kvarten nickar han in kvitteringen 2-2. Direkt får Haga en chans igen och är en tåfjutt från att åter ta ledningen.

Vi ökar trycket och sista 5 går Haga på knäna. I matchens 91:e minut kommer David runt på sin vänsterkant och lyckas hitta Halle i mitten som skickar upp bollen i målvaktens vänstra kryss. 3-2 !!!!!

En stor blå hög bildas snabbt vi deras straffpunkt. 3 nya poäng som tar oss upp på andra plats i tabellen. Samma poäng som Assyriska Turabdin. 7 lag i topp inom 3 poäng

Ja det tar på kroppen att bevittna liknande tillställningar – Får åka till Australien och vila upp mig i 2 veckor. Under denna tid är det 2 matcher hemma – Tord o Borås AIK. Räknar med att ni fixar dessa matcher själva och att det är (som jag planerat) en toppmatch borta mot Stafsinge jag kommer tillbaks till den 14 augusti – superderby !! //Sören