OBS biljetterna är slutsålda!!! Biljetter till Ullareds IK- Eslöv 29/8

Information gällande herrmatch mot Eslöv 29/8 kl 14. 

Då vi nu har mottagit det glädjande beskedet att det är tillåtet att ha publik på max 50 personer på matcherna kommer här instruktioner på hur det går till att köpa en biljett. 

Alla 50 biljetter kostar entréavgift på 100 kr per biljett, alltså även barn kostar. Inga frikort gäller. Barn och ungdomar som vill hjälpa till som bollkallar hör av er till Ulrika eller till denna mejladress. 

Bokning av biljetter startar måndag 24/8 kl 18 genom att man skickar ett mejl till: bokningullaredsik@gmail.com. Det är först till kvarn som gäller och varje person får köpa max köpa 2 biljetter. Biljetterna kommer att prioriteras till hemmasupportrarna. 

Alla som får biljetter får ett svarsmejl. Efter att man fått svarsmejlet betalar man in summan via swish till 1230069393 och skriver Biljett 29/8 i meddelandet. Summan ska vara inbetald senast torsdag 27/8 kl 21.00. Annars går biljetterna vidare till de som står på tur. Vi meddelar via vår facebooksida när biljetterna är slut. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara alla som inte får biljetter. 

All entré sker genom huvudentrén, där en lista med bokade biljetter finns. Vi ber alla som är på matchen att hålla avstånd. Vi ber även alla som har symtom av Covid 19 att stanna hemma.