Ullareds IK

20-09-20 Örjans Vall
Div 2 Västra Götaland

Jajamen!!! Grabbarna tog tag i sig och fixade 3 superviktiga pinnar mot Halmia.
I en svår bortamatch där egentligen bara seger räknades lyckades vi få med oss alla poängen hem till Ullared.
Detta efter en strong insats där vi redan i minut 8 tar ledningen. Detta efter ett fint instick baklänges från Emil där David kommer fri med deras målvakt. Lyckas pilla bollen över honom och rulla in en härlig ledningsboll 1-0 på bortaplan. Gott när vi de 2 senaste matcherna gått mållösa från plan.
Detta betydde att det var Halmia som fick prestera offensiv fotboll. Vi spelade säkert och hade också turen med oss på de chanser Halmia skapade. Vi får även avgöra med några minuter kvar när David hittar Kiko i mitten. Han gör inget misstag och vi vinner denna måstematch med 2-0
Nu är det 4 matcher kvar av denna superjämna enkelserie i div 2 serie. 3 hemma och en på bortaplan.
2 Matcher mot topplagen Ängelholm (etta) och Västra Frölunda (trea) 2 pinnar efter. Där ska vi plocka extrapoäng.
Kvar är också de 2 lag som ligger längst ner i tabellen – Prespa Birlik och Limhamn Bunkeflo. Det blir 2 lika svåra tillställningar där rätt inställning kommer att avgöra.