0-0 i bra div 2-match!!

Idag får vi se en mer normal match. Har fått ner pulsen sen i lördags. Då var jag så förvirrad att jag skrev att dagens match är på lördag. Men på söndag åker vi till Lindome.

Vi får se en enligt mitt tycke bra match mellan 2 lag med bra bollinnehav. Båda lagen har möjligheter att avgöra men målvakterna ingår också i laget. En händelserik match från start.

GG startar med en rova som gör att bollen är på väg in i mål – han hinner reparera.

Sen är det Hasse o Kiffes tur att stöka till det innan John får till ett inlägg där Litte inte får ner nicken.

UIK tar kommandot med några hörnor. Litte går lite hårt åt deras målvakt – inget gult. Halle är också på G igenom. Bra o teknisk start.

Sen är det GG:s tur med en reflexräddning på en nära nick. Några minuter senare ligger bollen i blå bur ditförpassad av en röd som turligt är avblåst för offside. Chanserna avlöser varandra. Medion har ett skott utanför.

Sen är det HIF:s tur. För 3 hörnor på raken. På den första gör GG en reflexräddning. Sen är det blå:s tur. Davids hörna skruvar sig i bortre krysset. Halvleken avslutas med ett rösblått övertag utan direkt farliga chanser. 0-0 i paus.

Andra startar lika första med lite Kiffe show. Som vanligt rättar han till det själv.

Sen är det en situation som vi gamla spelare inte fattar. David är i offsideposition men får inte boll. Ändå blåses det offside. Hur är den nya regeln – kass !!. Helt upp till domaren att tolka!!

Efter kvarten är John på väg igenom och blir fälld. Vi vill ha straff men……..

Mitt i halvleken gör vi lite byten. Alo/Fridolp – Medion / Joel N.

Blir lite oordning som HIF tar vara på. Några hörnor och åter en nick som GG tippar. Vi bör se över vårt huvudspel. Förlorar alldeles för många dueller.

Sista 15 försöker båda lagen få till något utan att lyckas. Båda vill vinna utan att förta sig.

I slutsekunderna har inhoppande Fridolf ett skott som tyvärr tar i ryggen på en rödblå o går strax över krysset. Hade vart mumma om den suttit men tyvärr blir det ”bara” 0-0 idag. Ett ganska rättvist resultat.

En trevlig match att se på – teknisk men tyvärr inga mål.

Tabellen tätar ihop sig efter 5 omgångar när Vinberg förlorar 2-3 mot Högaborg borta.

Vår position i mitten. Målsnålt 7-6 o 8 pinnar på 5 matcher.

Lindome Söndag!!!

// Sören