2-2 varken eller?!

Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Bra att vi kvitterar 2 ggr men….
Tenhult ger oss en bra kamp i 90 minuter. De är hela tiden farliga med några tunga toppgubbar. Vi får inte tag i spelet och får inga långa anfall. Varje gång de anfaller känns det som vi har fullt upp. En tung match där båda lagen vill vinna o egentligen behöver 3 pinnar. Men vi har också chanser…jaja 2-2 är nog rättvist men….hur gick det till?!
Det är Tenhult som skapar första chansen efter 3 minuter. Skottet tar på blå och går över till hörna. Bra fart på båda lagen.
Tyvärr är det Ten hult som tar ledningen. De kommer runt på vår högerkant och får på ett behärskat skott i bortre krysset. 0-1 efter 10 minuter är inte vad vi behöver idag.
Efter 20 min kontrar Tenhult på vår vänstersida. Helt fri är det öppet vid bortre stolpen. GG lite felplacerad lyckas ändå få fingertopparna på skottet som smiter utanför.
UIK kommer mer in i matchen och Litte är på väg igenom och hakas upp. Nja det behövs mer för straff.
Det blir UIK som kvitterar i 34:e min. Fogel lägger fram en lång boll från mitten. Skogen går upp i nickduell och det blir deras mittback som är sist på bollen och skarvar 1-1 snyggt över deras målvakt och in i målet – härligt. Skogens mål!!
Minuten efter får Tenhult en MYCKET tveksam frispark ute i vårt högra straffområdeshörn.
Joel N o David i muren. Bollen hårt strax över dem och där bakom är Litte som touchar bollen lätt i en båge i bortre gaveln. 1-2!!
Tenhult får ännu ett läge när Hasse räddar en boll som går förbi GG. Sen är det paus.
I lite medvind är det Jakob som skjuter andra halvleks första skott strax över. Litte har en nickskarv strax över igen. Känns som Tenhult är lite påhittigare när de anfaller. De har en farlighet när nicken går längs vår mållinje och bort därifrån.
Skogen byter med Medion. 20 kvar får Litte ett bra friläge. I duellen blir han märkligt avblåst i en närkamp. Det är tillåtet att tacklas om bollen är inom räckhåll!!!
Till slut lyckas vi få till kvittering igen. En frispark lyfts in i straffområdet och nickas ut till John som med sin känsliga höger!!fot lyfter in 2-2 i bortre burgaveln – 15 kvar!
Båda lagen går för seger. Alo byter med Jakob. Medion får ett hyfsat läge mitt framifrån. Satsar på en cykelspark – du var rätt ren där, men beslutet var redan taget.
Tenhult är inte ofarligt. Kiffe missbedömer en boll och friläge – bollen utanför.
Strax efter kommer deras största chans. Inspelet går runt GG och vid bortre stolpen slänger sig en Tenhultare. Från en meters håll lyckas han turligt för oss få bollen på rätt sida stolpen. Hur gick det att missa?
Fridolf kommer in sista 9 minuterna och det är han som får sista chansen at avgöra precis fram för mål. Men bollurslingen vill inte in.
Matchen slutar 2-2. Åter en oavgjord match. Vi har inte vunnit hemma sen premiären mot Halmia. Samma Halmia som vi möter på Örjans Vall på lördag klockan 17.00 – har aldrig vart med om att det läggs en match på denna (idio..) märkliga tid!!!