3 GODA pinnar i Jkpg

Ja 3 nödvändiga pinnar. Vi kämpar till oss dem i en match där vi är något bättre men inget var säkert innan domaren blåste av matchen efter 90 minuter.
Kan säga att jag är inte riktigt bekväm med 3-backlinje. Vi hamnar ju lågt med 5 man (även våra yttermitt) och framför dem idag Joel som offensiv mittback. Jesper Jensen gör debut idag på högerbackplatsen och fixar det bra.
Vi tar tag i matchen och för den hela första halvleken utan att få till det. Skapar inga direkt farliga avslut. Ett antal hörnor som inte blir något av. Assyriska har några gubbar som går in ganska våldsamt i en del situationer men ingen åtgärd av domaren.
Strax före paus går en av deras bättre spelare ut skadad. 0-0 i paus.
Andra startar vi starkt. Ali dras ner o vi får en farlig frispark som tyvärr inte går på mål. Assyriska är inte ofarliga. Ett bra anfall avslutas med en nick strax över Brattberg.
Efter kvarten händer det saker. Litte ryker ihop med en vit och domaren visar 2 gula. Strax efter bryter sig samme man igenom vårt försvar. Får boll för långt ifrån sig och slänger sig för straff. Domaren blåser straff?? Nej han drar upp det gula o röda kortet för filmning.
Vi möblerar om lite. David in i banan o Jacob in där också. David tackar för att få komma med i matchen. Alex hittar honom nästan direkt. Friläge men skottet inte tillräckligt utan deras målvakt får den på sig. 5 minuter senare är det Kush tur att hitta David och denna gång går det bättre. David vänder upp och lägger in viktiga 1-0. Då är det 20 minuter kvar.
Vi tar över något och Halle har ett skott strax över. Skogen byter in för Kush för att kriga det sista.
Med 7 min kvar har Halle möjligheten att avgöra. Skottet tar i krysset och ut.
I slutet har Assyriska en hörna. Bollen in framför mål och vi lyckas få bort den på mållinjen. Strax efter blåser domaren fullt tid och vi kan åka hem med 3 GODA pinnar.
De behövdes verkligen. Det blir kamp om alla pinnar vi ska ha med oss i år. Det kommer bli en oerhört tuff o jämn serien.
Halmia på besök på fredag 19.00. De har börjat med en vinst en förlust o 2 oavgjorda. Återigen en intressant match på Hedevi. Syns där!! // Sören