6 svarta/vita/röda minuter knäcker oss!!

Upp som en sol……..ner som en pannkaka!! Passande ordspråk idag.
Halmia på Örjans, en uppgift man ska va taggad inför. Och. Det är vi!! Fotbollens dag har dragit dit en bra skara åskådare.
Vi startar bra direkt, skapar hörna. Följd av en frispark i farligt läge. Jonathan har ett inlägg via vit till hörna.
Halmia passar på med inlägg John rensar bort. Efter 10 får Mirson ett friläge. Tyvärr tappar han bollen. John står på rätt plats vid nästa Halmiachans. Kiko är på väg igenom men blir nerdragen. Varning? Nej bara frispark!
Efter 21 minuter får vi till en omställning på vänsterkanten. David in till Mirson som kommer rätt o rullar in bollen bakom Halmias målvakt. Vi leder med 1-0!!!
Minuten efter. Halmia får skottläge. Vi lyckas få fram en fot till hörna.
Det är de blå som utökar sin ledning i 23:e minuten. Davids hörna letar sig fram på marken till John som forcerar in 2-0 ledningen – Härligt!!
Efter det tar över något de avslutande minuterna. Har ett markskott strax utanför och någon hörna, men inget direkt farligt.
Halvleken avslutas med att Mirson får ett friläge men tyvärr rullar bollen ifrån honom.
Vi går till halvlek med en välförtjänt 2-1 ledning!!!

Andra startar med att Flamur o Kiko skapar chanser. Efter 10 minuter kommer en Halmian rakt mot Bodde. De springer ihop, båda faller. Vit!!!!! frispark. Bodde ska inte behöva flytta sig när det kommer en Halmian rakt emot honom!!

Sen kommer de 6 svarta minuterna. Minut 59-64. 3 anfall där Halmia går runt oss på kanterna. Bollen in framför mål där en Halmian trycker in bollen bakom Sebbe x 3. Halmia leder med 4-2 och har avgjort matchen.

Vi lyckas inte resa oss och det är Halmia som gör ett mål till i sista minuten, 5-2. Även detta mål på liknande sätt som övriga. Bara att bryta ihop å komma igen mot Qviding på lördag. De ligger på tredje plats. Poängen efter Ängelholm o Olympic som ligger i topp. Ska bli kul att ställa till det för dem. Matchen spelas på Hedevi 13.30. Då ska vi tillbaks i vinnarspåret.

Sören