90 minuter Hawaii !!!!

Tror inte jag vart på en seniormatch där det i 90 minuter händer saker hela tiden.

Hoppsan nu blev det mål! Oj bollen gick in!!  Det var nära !!  Inlägg i mål !!

Man blir alldeles tom i huvudet – såhär kan det inte gå till. Hur då? Jo !!

Redan efter 3 minuter har Fogel ett skott. John David o Joel har en ny hörnvariant som så när lyckas.

Det blir UIK som tar ledningen – John, David o Aloand sågar sig fram på vänster. Det slutar i boxen där Aloand snyggt sätter 1-0. Härlig start. Så härlig att det verkar som vi springer omkring i glädjerus o tycker vi är duktiga. Smack 1-1 på nick. Då har det gått 8 minuter.

Vi kommer i obalans. Ett inlägg missförstår GG o Kiffe varandra. Puuuh! 2 minuter senare tappar vi boll på högerkanten. Snabbt utnyttjar de röda misstaget. 1-2 vid stolproten

Vi får ingen ordning på spelet. Höganäs är starka och vi har problem fysiskt. Vi blir stressade och får inga passningsalternativ på mitten.

Plötsligt får vi till en halvkontring. David hittar Hasse ute till vänster (vad gör han där). Han hittar Medion inne i boxen 2-2.

Höganäs får till ett inlägg som dimper ner på Kiffes fot och rullar strax utanför. Vi har också chanser, Halvleken avslutas med ett antal tuffa kamper. 2-2 får vi va nöjda med.

Vi startar 2:a bra. Några bra hörnor som kunde resulterat.

Efter en kvart får vi en frispark mitt på plan tillvänster. John lägger den ganska enkelt mot mål. Deras målvakt missbedömer bollen o lyckas precis stoppa den vid ribban. Han ramlar bakåt in i målet och där står Skogen o tackar med att raka in bollen i öppet mål. 3-2 ledning efter en kvart – nu djävlar !! – trodde jag…..

Det tar 2 minuter när Höganäs kommer på vänsterkanten. Ur minimal vinkel får de till ett misslyckat inlägg som dimper ner i bortre gaveln – 3-3……………..

Vi darrar och någon minut senare är det John som räddar på mållinjen.

2 byten Alo/Jakob – Medio/Litte. Vi får en hörna och blir straffade med en farlig kontring.

Med kvarten kvar lägger Höganäs ett långt upplägg med fart. På strafflinjen nick skarvas den o GG får med nöd o näppe bollen över ribban. Strax efter missar vi en nickduell på mitten. Det blir snabb kontring och det ändras till 4-3 på resultattavlan. Då är det 15 minuter kvar. Det var väl ända in i ……….ska det va så svårt att knyta ihop en säck.

Några minuter senare har vi kvitterat. Davids hörna dimper ner på Littes fot o rullar in i mål. 4-4 och ett mål som får symbolisera hela matchen. Inget rejält bara” strumpeskott” o tillfälligheter. Inget stabilt spel från något av hållen.

Vi har spelat 8 matcher. 5 av dem har varit stabilt spel. 11 poäng o 6-2 i mål. De andra 3 har vart hawaiimatcher med en poäng o 9-11. Det saknas en stabilitet. Detta måste vi jobba/prata om. Det kan inte bara bli som det blir. Vi måste själva kunna styra detta bättre. Någon måste agera pappa på plan. Nu har vi 11 dagar på oss att styra upp detta så syns vi 28 maj uppe i Göteborg på Ruddalens konstgräs. Det är där Assyriska BK spelar.