Bara att bryta ihop och komma igen!!!

Fem mål på Höganäs 2 matcher har givit oss en poäng. Så blir det när man släpper in 7. Som ni förstår återigen en öppen match – första kvarten av andra halvlek släpper vi 3!!!
Synd då vi gör en bra första halvlek. Vi startar bra och redan i första minuten tar Medion emot en långpass och skottet går strax utanför vänster kryss. Planen är hård och det blir höga studsar som är lite besvärliga att hantera. Efter några minuter är det Fridolfs tur. Han får ett pass från Medion rakt framför mål. Hyfsat skott men deras målvakt kniper bollen. Bra start!
Höganäs har en långkastare och på deras hörnor har de luriga löpningar som ställer till det för oss. Dock ingen som resulterar i något direkt avslut. Men här får vi va med.
Efter kvarten gör vi ett bolltapp på deras plan. De ställer om snabbt vilket resulterar i ett friläge. Brattberg är med och räddar säkert. Det är en öppen match och båda lag satsar friskt framåt. Medi har igen ett skott i burgaveln. Deras mv har koll.
Det tuffar till sig. En Högaborgare kastar sig in i en situation. Hasse passar på att få sin 7:e varning.
Högaborg får återigen ett friläge. Skottet räddas men tar rakt i ansiktet på Brattberg vilket gör ont – litet avbrott.
UIK replikerar direkt. Fogel gör en löpning. Kommer med fart upp på sin kant och hittar Halle i mitten. Kyligt rullar han in bollen under deras målvakt. 1-0 !!!! efter 28 minuter.
Känns ändå inte riktigt bekvämt. Vi har alldeles för många bolltapp och vi lyckas inte få till några längre anfall = inga andrum. Vi måste suga in bollen och spela något på deras planhalva. Det är för jobbigt att hela tiden få försvara sig. På en för kort bakåtpass kommer Bratten ut och rensar precis framför deras anfallare. Inte riktigt nöjd med vårt passningsspel heller. För omständigt. Vi vinner ingen mark. För korta anfall. Ändå leder vi med 1-0 i halvlek – gott!!
Sen är det roliga slut. På en kvart vänder Höganäs matchen.
Det är många som gör misstag men det är det inte många som man tänker på. Är man målvakt blir man straffad varje gång. Nu hände det Brattberg. På ett inlägg gör han en felbedömning. Tyvärr slinter bollen mellan händerna och tuschar huvudet och studsar in. 1-1 direkt i andra. De 2 idioträddningarna i första kommer jag ihåg också!!!!! Det är sånt som händer.
Vi försöker igen. John hittar Skogen med ett lång frispel. Nicken går strax utanför stolpen.
Höganäs har fått vittring. Vi är pressade. Ett inlägg tar på Kiffes lår och över. Höganäs får ett friläge till. Brattberg är ute och gör sig stor. Höganäs trycker på och får hörna. De slår den långt och ingen UIK:are är med. Nicken in framför mål går till en röd. Där nickas 2-1 in i UIK:s bur. Hallå vakna!!
Höganäs fortsätter och får en hörna på höger. Bollen går långt bort till deras vänsterback. Han tar emot och lägger tillrätta bollen. Får kanonträff och bollen borrar sig in i Brattberg vänstra kryss – 3-1.
På 16 minuter har de vänt matchen, vi har inte hängt med.
Resten av halvleken blir en transportsträcka. Tyvärr lyckas vi inte störa och det blir att inkassera en förlust. Sett till hela matchen ok. Men vi leder med 1-0 i halvlek och ska vi hänga med i denna jämna och tuffa serie måste vi leverera i 90 minuter.