GGo kämpig poäng!!

Har inte sett många div 2 matcher genom åren. Misstänker att det var en ganska ordinär sådan idag.

Matchen var en kamp där vi inte fick något gratis. Sävedalen nya i 2:an -kvalade upp som vi. De har ett bra passningsspel och ligger på oss ganska hårt hela matchen. En kamp över hela plan. Klar skillnad nu när vi tagit ett kliv upp i serierna. Man får inget gratis. Ett misstag kan förstöra dagen.

De ligger på oss ganska hårt vilket gör att GG får spela siste gubbe ett antal ggr. Idag är GG på G o löser det bra.

Trots det är de blå som tar en tidig ledning redan i 9:e minuten. Litte speedar runt på högerkanten och inne i boxen vid första finns Halle 1-0 – Härlig start!!!

Även Säves backlinje ligger högt och i 23.e är Litte på väg igenom. Målvakten är först.

Strax efter är David o John på väg upp. Säve bryter och det blir en kontring som de förvaltar väl och det är kvitterat till 1-1. Onödigt, ja men vi måste också våga.

Strax efter är det åter Litte till Halle men ingen utdelning denna gång. Sävedalen kommer runt på vänster. Mårten nästan fri. Stoppad med en fällning.

Sista 10 något lugnare. Sävedalen äger boll. Litte blir varnad (nr 2 i år) då han springer på deras målvakt. Med några minuter kvar räddar GG åter ett friläge. Vi får va nöjda med lika i halvlek.

Andra startar med Sävetryck. De gör 2-1 på nick men avblåst för offside. Vi är stressade och mycket bolltapp.

Mårten byter med Aloand. Skogen med Medion. Vi är 2:a på boll.

GG räddar oss i 63:e med en idioträddning till hörna. På hörnan är han uppe med en knytnäve till ny hörna. Minuten efter dags igen när vi rensar i ryggen på Jakob. Med nöd o näppe lyckas han få bollen över ribban. Vi har det jobbigt i movinden o för hjälp när Säve för en man utvisad efter 2 gula.

Nu tror man det ska ordna sig. Men matchbilden ändrar sig inte så mycket. Vi har fullt sjå att freda oss. Säve för matchen ändå.

I slutminuten får Fogel en varning. Matchen slutar 1-1 och det får vi va klart nöjda med den pinnen idag. Ta poäng fast det inte stämmer är också en styrka.

På Valborg drar vi till Eskilsminne – 14.00 på Västergårds IP förlänger vi väl den förlustfria sviten!!!