Inför matchen mot Torslanda

TORSLANDA IK – ULLAREDS IK

OMGÅNG 7

2016-05-14       14:00

TORSLANDAVALLEN 1

Efter en bitter 3-2 förlust senast mot Lindome är Torslanda IK nästa lag på tur. TIK har inlett serien med 2 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust, så dem har 1 mer poäng än UIK. Deras bästa målskytt för året är Hampus Furublad #50 som har pyttsat in 4 bollar.
Något som är noterbart i årets upplaga av Torslanda IK är deras låga snittålder i truppen som ligger på 21 år på 25 spelare. Där deras mittfältare Mathias Johannesson #8 framstår som en rutinerad räv med sina 25 år på nacken. Deras andra 25 åring är profilen Anton Hysén (son till Glenn Hysén) som har spelat i BK Häcken en gång i tiden, dock har Anton inte spelat någon seriematch i år.

I fjol slutade TIK som nummer två i serien, en bit bakom överlägsna Tvååkers IF. Dem knep andraplatsen genom en 4-1 vinst i sista omgången mot Vinbergs IF, på så vis höll man just Vinberg bakom sig i tabellen. Deras bästa målskyttar var Andreas Jernarp #10 och Andreas Garcia Olsson#19 som gjorde 9 mål vardera.

Torslanda själva varnar för att deras plan inte är i det bästa skicket just nu, så om det blir skönspel eller kamp återstår att se, men oavsett kommer det vara två väldigt segersugna lag. Torslanda har tre raka kryss-matcher bakom sig.

Odds BET 365

TIK                       X                          UIK

1.40                     4,50                     5,50

// Peter