Inför Ullareds IK – Borås AIK

På fredag kl 19:00 är det dags för ytterligare en spännande drabbning på Hedevis gröna gräsmatta, där vi senast fullständigt körde över IK Tord med en imponerande 5-1 seger.
Denna gång gästas ”Inlandets stolthet” av Borås AIK som för närvarande ligger på åttonde plats i tabellen, precis ovanför kvalstrecket men ändå bara sju poäng bakom serieledande Assyriska Turabdin IK och UIK så publiken kan förvänta sig en spännande tillställning.
Vi har revansch att ta från matchen uppe i Borås i våras, då vi blev besegrade med hela 4-1 där den ända ljusglimten var Ali Krayms projektil upp i krysset från 25 meter.
Borås AIK har inlett med en 1-4 förlust mot Snöstorp Nyhem och en 3-2 vinst över Värnamo Södra efter sommaruppehållet. De har även värvat in två spelare från division 1-laget Norrby, så nog kan det bli en tuff batalj.
Värt att notera är att Borås AIK eller BAIK som det heter i folkmun, sägs ha bildats 1953 på ”Bengtas Café” någonstans uppe i Knalleland, om detta stämmer eller inte låter vi vara osagt.
Deras storväxta forward Albinot Rexhepi leder skytteligan med storartad stil i div 3 sydvästra Götaland på sina 14 gjorda mål, varav tre stycken var i mötet mellan BAIK och UIK tidigare i år, så han blir viktig att få stopp på.
Så kom till Hedevi på fredag för att få uppleva lite riktigt fredagsmys istället för de klassiska taco-käket och stötta ”Inlandets stolthet” till ytterligare en seger i jakten på div 2.