Inget kul !!

Nä varken spelet eller resultatet var kul ikväll. Alla matcher är olika och idag var det inte riktigt bra. Vi mötte Dalstorp i 2 träningsmatcher (vinster) och borde kunna dem. Men vi får inte till något bra idag. Vi har inget spel genom mitten. Det blir mycket långa bollar som vi inte lyckas fånga in och skapa längre anfall av.
Händer egentligen inte mycket mer än vackert runtomkring-spel från båda lagen de första 25. Då kommer en lång boll nerifrån. Litte stöter på deras målvakt och det blir ett motlägg. Bollen går i en båge och träffar precis i krysset. Nära ettan.
Strax efter har de en farlig nick efter frispark. Det följs av lite UIK-tryck. Alo hittar John som hittar Medion. Bollen styrs utanför. Dalstorp har en stor och säker målvakt som dominerar hela straffområdet. Svår överlista. GG gör en reflexräddning på ett närskott innan vi går till halvlek.
Andra börjar sömnigt. Händer inget första 10. Då får Dalstorp på vår högersida till en snabb rak kontring som vi inte hänger med på. De blir slutligen fria i mitten och avslutar med ett distinkt skott vid stolproten. 0-1.
Halvtimmen kvar byter Alo med David. Efter 5 minuter får han sin chans. Halvfri får han inte till det. Bollen far lite fram o tillbaks i straffområdet. Men inte i mål.
Skogen kommer också in och även han får ett friläge. Tyvärr bara hörna.
För att lätta upp kvällen kan vi prata om nästa match när vi borta på torsdag 19.30 i våromgångens sista rond möter Vinberg. Årets derby!!
Vi har mött dem i fyra matcher när de vunnit serien. 2010 (4Elit) o 2014 (3:an).
3 vinster o en oavgjord 7-4 i målskillnad. Klar fördel UIK. Det är något att ta med sig inför denna publikmatch. Inte viker vi väl ner oss. Nej nya tag och full bemanning på läktaren!!