Jobbig seriestart!!

Eskilsminne ger oss en lektion idag. Såg en del av deras första match o de startar likadant. Hög press och ger oss inget andrum. Redan efter 8 minuter ligger bollen bakom Mladen. De kommer runt på kanten. Bollen snett inåt bakåt och stöts in i bortre gaveln, 0-1. Vi hänger inte med. Samma jobbiga start som i premiären.
De stressar oss och vi ger bort boll. Vi är 2:a på boll. I några situationer förstärker vi deras tacklingar men domaren blåser helt riktigt inte.
Den som lyckas oroa deras försvar något är Alex. Efter 20 min hittar John honom men skottet går över mål.
Eskils har mycket bättre passningsspel o mottagningar. Alex får en ny möjlighet men det blir bara nära. Strax efter blir han fälld o gult kort till gul spelare. Vi har en bättre period där både David o Kiffe har halvlägen. Bättre blåvitt spel det sista.
Andra halvlek är bara minuten gammal när Eskils snabbt ställer om och det står 0-2. Robert tjatar till sig en varning. Efter 5 minuter är Litte på väg igenom. Blir tacklad och faller. Det blir inspark!!! Mycket märkligt. Om Litte har spelat ut bollen och fått en tackling bör det va straff!!
Ullared hittar inga passningsalternativ offensivt. Eskilsminne stänger igen.
Litte är på väg igenom igen. En perfekt brytning men Litte slår i axeln och får tyvärr byta. Noa kommer in. Uno försöker ändra med några byten David byter med Fridolf o Joel med Mac. Vi går ner på 3-backslinje. John upp mittmitt.
Tyvärr blir det inga större förändringar. Eskilsminne har full koll på oss och vinner fullt rättvist dagens drabbning med 2-0.
Nu är det Torslanda på lördag. Slog VGif i premiären med 3-1. Förlorade nu mot Sävedalen med 1-3.