Märkligt vad traditionen har betydelse. Laholm är ett fysiskt lag som tar musten ur oss. Släpper inte till några luckor. Vi får inget gratis. Ingen skillnad idag.
Dagens match får ingen direkt karraktär.
Det händer inte mycket första kvarten. Vi känner på varandra.
Det blir UIK som får första möjligheten. Vi får lite tryck på dem och på ett inlägg möter Jakob på volley men bollen tar ribba ner utan att ha en tanke på att passera mållinjen.
Vi fortsätter pressen, får några frisparkar på deras planhalva. Vi lyfter in dem men det osar inte direkt hett. Det är kamp på plan, ser stabilt ut.
Laholm får frispark ute vid kanten mitt på vår planhalva. Bollen spelas in mot vår mål. Går tillbaks ut till vit spelare som skjuter ett inte så märkligt skott men det är möjligt det ändrade riktning på nån. Skottet tar i GG:s bröst o studsar ut. Vi är med på returen men får inte undan bollen. Det blir en tilltrasslad situation. En Laholmare kan till slut ganska enkelt sätta ettan. 0-1 efter 29 minuter. Nja inte direkt vad vi önskade.
Händer inte så mycket resten av halvleken. Tungt gå till vila med underläge.
I andra är det Laholm som får första chansen. GG är med på noterna på ett kanonskott från 20 meter. Får upp en hand och tippar till hörna.
Medion byter med Joel N o får direkt en möjlighet. Får ingen fart på skottet.
Med knappt 20 kvar byter vi in Skogen. Efter 10 minuter tackar han för förtroendet o bryter in från vänster. Skottet är inte märkvärdigt men nu är det deras målvakts tur att bjuda tillbaks. Bollen går mellan benen o i mål. 1-1.
Sista 10 blir det öppet spel. Båda lagen är intresserade av 3 pinnar o släpper bromsen. Men ingen lyckas producera något mål
Delad pott som väl får anses ok med lite överläge blått.