1-1 (0-0)

BK Olympic

2019-04-19 Hedevi

En match varar i 90 minuter. Nej fel, den varar i 97 minuter – idag.
Fråga John som nickar in Davids hörna med en minut kvar av 7 minuters tillägg. Dessförinnan hade Olympic släkt ljuset när de tog ledningen i 92:a. Matchen slutar 1-1.
Hur var matchen då?
Vi börjar med solen i ryggen. Redan i 2:a minuten är det nära att vi tar ledningen. Ett inlägg från höger av Rasmus når Mirson vid första stolpen. Skarven lyckas deras målvakt tyvärr få tag i .
Det är inget riktigt ordnat spel i första. Olympic har i 11:e en kontring. Skottet tar Sebbe.
Många blå felpass när vi försöker få igång spelet. Något bättre slutet av halvleken.
Olympic får ett par farliga frisparkar utanför straffområdet men det blir inget av dem. Vi avslutar något bättre. 0-0 i paus.
8 minuter in i andra får Olympic läget. Efter mycket trubbel och med boll på mållinjen lyckas Kiffe, John o Sebbe få bort bollen från mållinjen. Där var det var nära att det ringde!!!
Strax efter har vi anfall. En grön sopar då till David i mellangärdet. Domaren ser inget!!
Rasmus får läge till vänster men får ingen fart på skottet.
Sen startar Olympic ett tryck på de blå. Det slutar med ett skott som Sebbe tar. Han startar en snabb kontring som ställer Aloand fri. Skottet tas av deras målvakt.
Strax efter är det Johns tur. Skottet blir lite lamt.
Jakob Jensen kommer in. David hittar honom i en löpning. Han spelar in till Mirson. Han får tyvärr inte riktigt ordning på bollen utan bollen ”snubblas” strax utanför. Riktigt snyggt anfall!!
I 84: får Olympic igen en farlig frispark på lite håll. Den går via muren till hörna. Den kniper sen Sebbe.
I 92:a får Olympic en frispark igen rakt framifrån. Skottett går rakt i den blå muren. Stoppas upp o hamnar bakom muren där en grön befinner sig. Han kan enkelt raka in grön ledning, 0-1. Ajajaj!.
UIk ger inte upp. Som åskådare blir man frustrerad. UIK verkar inte har super-bråttom. Har troligtvis info om hur mycket domaren lagt till. Vi lyckas få till en hörna och då tickar uret på 6 övertidsminuter. John kommer rätt på hörnan och vi är nöjda med 1-1.
3 spelade 2 vunna en oavgjord 6-4 målskillnad 7 poäng. 3:e plats. Godkänd start. Bättre än förra året då vi startade med 3 förluster och första vinsten i åttonde omgången just mot Olympic. Vi förlorade andra matchen mot dem så detta var en skön pinne. Vi gör en gedigen insats och ska bli svårslagna i år. Det kan räcka långt!!
På lördag bär det av ner till Hittarp som leder serien efter3 raka vinster. Förra året förlorade vi tufft där nere med 1-2. Deras 1-2 i 95:e . 1-1 hemma. Dags för seger igen!!
13.00 ska ni infinna er på Laröds IP. Syns där!!!