1-2 (1-1)

Ängelholms FF

2019-09-14 Hedevi
Div 2 Väsra Götaland

Ungefär så känner man sig idag. Man fattar ingenting. Vi kvitterar till 2-2 i 4:e övertidsminuten. Till synes ett helt korrekt mål. Alla blå jublar. Publiken jublar!! Ingen gul protesterar. Då står det en linjeman 30 meter från händelsen och vinkar att Kiffe använt en armbåge när han vände runt sin gubbe och skjuter in kvitteringen. Ingen absolut ingen annan såg någon armbåge. Ängelholmspelarna protesterade inte mot målet! Ingen på läktaren såg något. Domaren som står närmare reagerar inte. Hur kan det få gå till på detta viset. Ingen möjlighet att protestera. Bara blåst på en viktigt pinne. Det är Kiffe som är bollförande. Problemet som många tidigare gånger är att Kiffe är för stark så han kan vända och täcka bort motståndare. Det kan inte vara förbjudet. Det står i alla fall inte i någon regelbok. Fy f…..!!! (ursäkta)
Ängelholm FF är dagens gäst. 0-3 i våras borta ska rättas till.
Kiffe är tillbaks efter resa. Tobbe i buren idag. Wahlberg o Jonte avstängda.
Och vi får en kanonstart! Ängelholm startar med jättestress. Vi spelar coolt. Får en frispark ute mittplan till vänster. David slår hårt inåt skruvat framför straffpunkten. Där är Mirson och skaver in bollen i det gula nätet. Vi har tagit ledningen med 1-0 efter 2 minuter. Härligt!!
ÄFF har ett skott som lägger sig på nättaket. Tyvärr kommer kvitteringen ganska omgående. Med ett snyggt klapp/klapp spel sågar de sig igenom vårt försvar. Sista passet till gul i fart som enkelt lägger in kvitteringen 1-1. Det har gått 11 minuter.
Vi är bra med, håller spelet bra uppe. Spelar smart. Men framför målen skapas det inte så mycket av något av lagen. Vi går till paus med oavgjort resultat. Helt OK!!!
Andra startar med ÄFF skott efter hörna. John får upp skallen till ny hörna. Den plockar Tobbe säkert ner. Litte byter med Mirson. Vi har några frisparkar snett från sidan. Inget resultat. Det är istället Ängelholm som ska ta ledningen med 20 kvar.
En gul hörna där Tobbe går ut. Men en gul kommer före och knoppar in 2-1 ledning till ÄFF.
Händer inte så väldigt mycket framför målen. Det skapas hörnor på båda sidor som inte blir något av.
Sista 10 höjer vi oss igen. När vi passerat 90 får vi läge framför mål. Tyvärr tar deras målvakt skottet.
Sen på övertid vet ni redan vad som hände. Stölden på Hedevi är fullbordad!!

ÅÄRMDKRTIEMRLTÖOD……fortfarande…………Detta ska Vinberg få sota för på söndag 22:e kl. 17.00 OBS! ändrad dag o tid !!! //Sören