Då står vi där med 2 omgångar kvar. 2 matcher kvar av årets långa jobbiga säsong. 3 lag längst ner i tabellen. 2 lag åker ut och ett kvalar mot 2:an i div 3.
Det handlar om 2 BK-lag Assyriska 14 p och Höganäs 13 p samt vi Ullareds IK 13 p. Med 2 omgångar kvar ligger vi sist i tabellen och tyvärr sämst målskillnad.
Det är nu vi ska visa att vi är Ullareds IK. Vi ska kämpa och klara nytt kontrakt – kom igen!!
Assyriska har Hittarp (6:a) borta / Ullared (14:e) hemma sista
Höganäs har Onsala (5:a) hemma/Torslanda (10:a) borta sista
Ullareds har Sävedalen (7:a) hemma/Assyriska ((12:e) borta sista
Vårmatcherna slutade Assyriska 0-0/Sävedalen 1-3.
Dagens match mot Hittarp visar att vi liksom förra matchen inte gett upp. Det är det där lilla som fattas men nu ska det tas fram. Vi ska fixa detta!!!!
Det innebär att vi med 2 segrar tar oss förbi Assyriska och behöver hjälp av Onsala och Torslanda att ordna minst en oavgjord mot Höganäs så är kvalspelet klart. Efter vinsten mot Sävedalen i nästa omgång och Onsala klår Höganäs så har vi allt i egna händer inför sista omgången mot Assyriska. Så enkelt är det. Då är det kvalmatcher mot Halmia som väntar.
Hoppet är det sista som lämnar en………
Dagens match händelserik direkt. Båda lagen skapar lägen. Först Hittarp med långskott Tobbe plockar och sen räddar deras keeper Kikos skott. Hittarp igen – friläge boll in framför mål som vi rensar bort.
Tar inte många minuter innan tyvärr Jensen skadar sig och blir tvungen byta. Nydén in.
Båda lagen byter lite halvchanser. Mitt i halvleken Hittarp trycker tveksamt Bodde i ryggen vilket göra att de kommer runt på vänster. Inlägget nickskarvas via stolpe och ut med kalabalik som följd innan det blir ett skott över – puh!!
Efter halvtimmen blir det tyvärr 0-1. Vi trycker på och Hittarp kontrar. Vi är med och bryter till hörna. På den en nickskarv som hittar en vit fot längre bort och bollen studsar på denna och i mål. Tror inte han hann tänka – Riktigt flyt!!
Efter det skapar vi 2 chanser. Först Björn i läge. Skottet tyvärr i närmsta stolpen och ut. Riktigt nära!! Strax efter David runt högen. Bollen in till Shane vars skott tyvärr går strax över.
Hittarp avslutar halvleken med en dubbelchans men Tobbe är med på noterna.
En öppen och kul halvlek men tyvärr som många matcher i år – underläge 0-1.
Andra halvlek startar med Hittarps tryck. Dubbelläge där Bodde täcker skott båda gångerna.
Hittarp frispark nära. Skott tom Tobbe plockar.
Efter kvarten går Björn runt på höger. Inlägget styrs ut till hörna. På den kommer Shane rätt men nicken tyvärr rakt på en vit spelare som står vid stolpen.
Känns som vi är med i matchen. Men som så många ggr tidigare i år hänger vi inte med vid nästa anfall. De går förbi 3-4 man på höger. Inlägget stöts sedan resolut in otagbart för Tobbe och det står 0-2. Hus flux baklängesmål!!!!!
Mitt i halvleken hittar David Kiko. Ett bra skott men deras målvakt är ute och får en hand på bollen till hörna. Vi fortsätter trycka på. En lång boll på Kiko och lämnar ut boll till David på höger. Inlägg tillbaks mot Kiko som äntligen får till det och vi har reducerat till 1-2 med 20 minuter kvar.
Vi avslutar framåt men får tyvärr inte in något mer mål.
Malte har ett skott deras målvakt har lite problem med. Strax efter Kiko i läge. Deras målvakt är alert igen och kniper skottet.
Björn har vår sista chans. Är på väg igenom men bollen rullar som så många ggr denna säsong inte med oss. Tyvärr förlust 1-2 men hoppet är ju det sista som överger en.
Hemmamatch igen på lördag. Sävedalen ska få bekänna färg. 13.30 startar den. Syns där!!
Hoppas på bra uppslutning när vi ska fixa bra kvalplatsläge inför sista omgången.