Landvetter

3-0 (0-0)

2022-09-03 Landvetter IP

Fredag kväll 20.00 match borta mot Landvetter (LV) – en oerhört viktig match.
I 8:e minuten har vi vår första möjlighet. På en hörna nickskarvar Shane men deras målvakt är rätt placerad.
Efter det är det Landvetter som styr matchen helt. De skapar 4 halvlägen med skott antingen utanför eller så är Tobbe med. Vi går emellan med läge och skott av Shane – tyvärr rakt på deras målvakt. Halvleken avslutas med 2 LV-lägen. Ett skott tar Tobbe. Nästa går långt över. En jämn gäspig halvlek där det egentligen inte händer så mycket framför målen.
I andra är det Landvetter som höjer sig. Inlägg – nick över. Skott över x 2. LV ligger på och till slut efter långt tryck i 62:a får de rättvist in bollen bakom Tobbe – 1-0. Vi hänger inte med!!!
Minuter efter står det 2-0 – de rinner rakt igenom oss – vad händer!!!??
LV tar nu över matchen. Vi lyckas inte störa dem något framåt. I 82:a spelar de ut oss och i fritt läge skjuter de in slutresultatet 0-3 – fullt rättvist!!
Nja detta var ju inte det scenario man sett fram emot när man i kväll styrde kosan mot Landvetter.
Det blir en tuff avslutning på serien. 6 matcher kvar. 4 hemma där vi är starka och 2 borta.
11 Sept 2:an Husqvarna (H) – 17 Sept 6:an Onsala (H) – 23 sept 11:an Torslanda (B) – 1 okt 5:an Hittarp (H) – 8 okt 7:an Sävedalen (H) – sista omgången 15 okt Assyriska på 13:e (B).
Haka nu på alla UIK:are och häng med och ge killarna fullt stöd från läktaren de sista omgångarna – det behövs!!