Förlust i Onsala!!

Onsala BK

4-0 (1-0)

2022-05-29 Rydets IP

Idag är det konstgräs som gäller. Matchen startar ganska lugnt från båda lag. Sen tar Onsala tag i det och det ska bara ta 12 minuter innan det ringer bakom Tobbe. Onsala går fram på vänster, bollen in framför mål där en Onsalafot förpassar bollen in i nätet. Tyvärr 1-0 underläge tidigt. Tyvärr gör vi ett antal enklar bolltapp där Onsala ställer om och skapar farligheter. Halvleken fortsätter i samma stil. Vi är rätt ofarliga när vi anfaller.
Onsala tar tag i andra direkt. Vi hjälper tyvärr till och via ett felpass i vårt försvar ligger andra bollen i eget mål 0-2.
Efter kvarten skapar vi ändå lite halvlägen. Det blir några hörnor. På den sista får vi till ett skott men deras målvakt är med uppe i kryssets och räddar till hörna. Vi är bättre med i matchen men tyvärr åter stressar Onsala oss till ett felpass mitt på egen planhalva. Omställning och tyvärr 0-3. Udden går ur oss och Tobbe får göra ännu en räddning på en nick i öppet läge. Vi lyckas inte få ihop laget och det ska bli ytterligare ett mål. Ett långt inlägg möts på halvvolley och bollen ligger i vårt mål igen. 0-4 blir slutresultatet.
Nu vill det till ett konstruktivt snack och fram med hjärtat om det ska bli några poäng. Jobbigt läge men det är bara vi själva som kan rädda oss. 10 matcher spelade. Tuff start men inget omöjligt läge. Vi har 2 lag efter oss. Ett av dessa är Assyriska BK och det är de som står på tur nästa lördag 16.00. Då är det Hedevis hemmagräs som gäller. En vinst är ett måste och grabbarna behöver all hjälp de kan få – Syns där!!! //Sören