Hmmm igen!

0-1 (0-1)

Olympic

20-08-15 Hedevi

Dagens motståndare Olympic tog förra året en kvalplats till ettan. Så en svår motståndare ”på andra sidan”. Då knep vi en pinne hemma efter kvittering i 94:e. Idag får vi se oss besegrade med 0-1 .
Vi gör en bra match och gör egentligen bara ett misstag. Det är redan efter 7 minuter när deras spelare från mittflaggan får gå förbi 4-5 UIK:are och placera in dagens enda mål bakom Anton. Det är inte okey!!
Innan dess har Kiko haft ett läge där målvakten snor bollen precis fram för honom. Emil har ett skott som deras målvakt gör en fin fotparad på. Sen gör Olympic 0-1. Surt!!
5 minuter senare hittar John Kiko i läge mitt i banan. Helt fri men bollen missar målet med en meter.
Olympic har ett ganska storvuxet lag och är starka. Efter den obligatoriska vattenpausen mitt i halvleken tar Olympic över och skapar en del vassa lägen. Båda lägena lyckas vi få undan till hörna,
Halvleken avslutas med ett grönt friläge men Anton är med och räddar snyggt ut till hörna. 0-1 i paus.
Andra har gått 5 minuter när Olympic gör ett felpass som hamnar hos John. Skottet räddas tyvärr av deras målvakt.
Det byts chanser. Olympic har ett friläge skottet från sidan tar i burgaveln.
UIK replikerar direkt. Kiko får en bollen luften strax utanför straffområdet. Grön spelare är uppe med foten i ansiktshöjd och träffas både boll ock Kiko. Absolut livsfarligt spel och solklar blå frispark. Domare viftar avvärjande!!!!
Det är ganska öppet spel och båda lagen skapar lägen. Anton gör en fotparad med dubbarna. Hallberg som kommit in är nästan igenom.
Sista 10 blir ett ställningskrig där inget att lagen skapar något direkt.
Tyvärr andra raka knappa förlusten. Vi har klart vart med i båda.
Nästa lördag bär det av ner till Skåne där Rosengård står på andra sidan. De har startat med förlust 0-2 mot just Olympic och därefter 2 oavgjorda, Eslöv o Vinberg.