Inte Okey!!!

IFK Malmö

4-2 (4-0)

2019-10-12 Malmö Staadion

Att släppa in 4 mål på 18 minuter mot ett IFK Malmö som tidigare gjort 1,28 mål per match.
Detta händer andra delen av första halvlek. Vi ligger under med 0-4 i paus!!
Annars är det UIK som startar bäst utan att övertyga, men sen tar det slut i mitten av halvleken.
I andra gör vi 2 mål men det räcker inte långt. Jonte gör 1-4 på Wahlbergs fina vänsterinlägg. Jensen blir nerdragen i 82:a med straff som följd. Den sätter Kiko säkert 2-4. Vilket blir slutresultatet. Inte mycket mer att säga om det.
Onsala är enda laget vi har 2 segrar emot. Mot Malmö, Halmia, Qviding o Ängelholm kammar vi noll.
Vi avslutar med 7 förluster på de sista 8 matcherna efter att tidigare bara förlorat 5 matcher.
Vi klarar dock kontraktet med god marginal. Hamnar på 8:e plats. Div 2-spel även 2019!!!!