Man blir mållös!!

Matchreferat

Ullareds IK

0-0 (0-0)

Assyriska BK

2022-06-04 Hedevi
Div 2 Västra Götaland

Det är kamp om varje pinne numera. Idag viktig match mot en att våra kollegor i nedre regionerna av tabellen. Assyriska har liksom UIK haft en tuff start av serien. En vinst (Tölö 4-0 !!) och en oavgjord (Sävedalen 1-1) är de poäng de håvat in. Så en oerhört viktig match där vinst är ett måste. Men det bli tyvärr ingen seger idag heller.
Det är en seg matchstart. Assyriska har en farlighet direkt. Edgard ska täcka ut en boll men råkar göra hörna istället. På den är det nära att Assyriska tar ledningen direkt. Nickskarven precis utanför stolpen. Assyriska är ettriga. Nytt skott via blå fot till hörna. Vi ligger inte rätt.
Simon T kommer fel och kapar en röd. Kort men det räcker med gult. Det är ingen fart och ingen match som går till historien som publikvänlig. I 37:e skapar vi ett kanonläge – dagens bästa. Shane runt på kanten och bollen i framför mål. David är där och en Assyrisk försvarare. Det blir motlägg, bollen i stolpen – lite hit och dit innan Assyriska lyckas få bort den. Dagens bästa läge. Men tyvärr inget mål. Det hade vi behövt. Halvleken slut och den går inte till historien som något fotbollsgodis – sömnigt. Det vill till en rejäl höjning i andra,
Vi börjar bättre i andra. Skapar lite tryck – några hörnor men inga farligheter på dem. Efter kvarten lite halvlägen Shane löper ifrån får ingen fart på skottet. Mo har också läge. Skottet strax utanför. Det är ändå UIK som försöker, Kiko löper – bollen in till David vars vänsterskott tyvärr går högt över. Det är kamp och David hittar Kiko igen – siktet inte inställt – skottet precis utanför. Vi lyckas inte få till något mål på våra chanser och det blir mållöst idag.
Nästa lördag viktig match igen – Sävedalen borta 16.00. Då måste vi höja oss ett snäpp!! Ett av lagen vi ska ta pinnar på – åk gärna dit och hjälp till !!!
Sören