NJAA!!!

Varbergs Gif

1-0 (1-0)

2022-04-07 Varberg Energi Arena

Varbergs Gif borta kan vara en av årets svåraste matcher. Vi genomför dagens match på ett stabilt sätt. Och det är egentligen bara ett misstag ute på plan strax före deras mål som vi kan gräma oss över.
Laget börjar formas och det finns absolut hopp om en hyfsad säsong. Annat var det för en månad sedan då spelartruppen såg tunn ut efter att en hel del lämnat och vi visste inte riktigt vad vi fått in för nya ansikten.
De första 10 idag är det mycket runtom spel från båda lagen. Sen gör vi ett bolltapp. Varberg ställer om men Tobbe är med och styr ut skottet till hörna.
Strax efter en dålig frispark i offensivt läge. Kontring och Tobbe är med igen.
I 20:e kommer matchens enda mål. Vi klarar ut ett anfall från Gif. Men i uppspelet efter blir det ett enkelt felpass till röd. Varberg ställer snabbt om och 0-1 ligger bakom Tobbe – onödigt!!
Underläge i paus. En halvlek som var lite småtrevlig att titta på. Kanske lite mer Gif men en jämn halvlek.
Andra fortsätter på samma sätt. Men det skapas egentligen inte så mycket framför något mål.
Efter 90 minuter blåses matchen av och tyvärr blir det inga poäng idag.

Men det finns absolut hopp inför nästa match. Torsdagen den 14 april 19.30 kommer Eskilsminne på besök till Hedevi – syns där!!! Men innan dess väntar redan på söndag 13.30 Varbergs Gif igen i svenska cupen på Ankarevallen. Kul när det dragit igång…..