PANG PANG 2-0!!!

2-0 (0-0)

Husqvarna FF

2021-08-28 Hedevi

Med 5 minuters mellanrum 80 o 85:e fixar vi idag 3 nya pinnar. Vi är otroligt starka för tillfället.
Husqvarna dagens gäst på Hedevi. En ny bekantskap vi inte mött tidigare, inte ens i år. Det är ett stabilt lag vilket vi får känna på direkt. Men vi spelar med en enorm pondus för närvarande och viker inte ner oss.
Redan i 8:e minuter bjuder Boman på en snurrfint starx utanför strafflinjen. Blir dragen i tröjan- – frispark. Dock ingen utdelnng.
Det är högt tempo och vi hänger med.
I 14:e får Markus läge men tyvärr ingen fart på bollen. Strax efter gör John!! ett felpass. Husqvarna ställer om men skottet i fritt läge utanför. De har några mer lägen. Tobbe styr till hörna och nästa är lamt utanför.
I slutet blir David nerdragen. Vit frispark!!!! Vi har lyft upp spelet och det ser klart bättre ut sisat kvarten. Vi har kommit in i deras tempo och ger oss inte.
Det är Kiko som får nästa läge i 57:e. Hela målet öppet men skottet rakt på deras målvakt.
Vi kommer högre och högre i banan och stör Husqvarna rejält. Har tom tryck på dem.
I 67:e trycker Vidar ett skott i ribban – nära!! Vi har koll.
det känns bra och det blir också väldigt bra i 80:e minuten. Vi tråcklar oss fram i straffområdet och David lyckas få bollen till Markus som skickar in bollen förbi deras målvakt. ULLARED LEDER MED 1-0.
Vi tar över matchen och är oerhört heta. Och bollen ska in igen. Denna gången är det Vidar som tråcklar och får på en kanonträff och vi leder med 2-0.
En onödig hörna i slutet är allt Husqvarna får och vi tar hem 3 viktiga pinnar.