Proppen ur i andra!!!

0-4 (0-0)

Onsala BK

2022-09-17 Hedevi

Idag kom Onsala på besök till Hedevi. Matchen slutade lika som i våras med förlust med 0-4. 3:e förlusten mot Onsala i år då vi möttes även i DM (3-4).
Idag håller vi i 60 minuter då de gör första och sen lyckas vi inte stå upp utan det rinner iväg.
Det är Onsala som för matchen. Vi får försvara oss. Gör det bra i första. I 32:a är det nära för Onsala. De tråcklar sig förbi in i straffområdet. Bollen tar i stolpen och går hit och dit innan vi får bort den. Strax efter Onsala igen. Tobbe ut och skottet går rakt i bröstet. Halvleken avslutas med ett antal Onsala-hörnor utan resultat. Vi går till vila med 0-0 på resultattavlan.
Andra startar lika och vi klarar oss i 15 minuter innan Onsala efter ett snyggt klapp/klappanfall som avslutas med inlägg och med en volley slår de in 0-1 otagbart bakom Tobbe.
Vi försöker och det blir öppet spel. Onsala tar över mer och mer. I 73:e friläge och bollen rullas in till 0-2.
Vi lyckas skapa en målchans. Ett snyggt inlägg där Shane kommer rätt. Nicken rätt på deras målvakt – avblåst för offside!!
Efter det, sista 10, blir det tyvärr 0-3 (81:a) och 0-4 (92:a) när vi inte orkar stå emot deras forcering.
Höganäs tar idag en pinne av Husqvarna med en sen kvittering i 88:a. Därmed upp på samma poäng som UIK med 9 måls bättre målskillnad. Så det är tufft läge.
Bara att bita ihop och samla laget inför nästa uppgift på fredag då vi åker upp till Torslandas konstgräs – sen matchstart 20.00. Revansch för vårens 0-4 hemma på Hedevi.
Nu spelar vi för en kvalplats (3:a från slutet) – det kan hägra kvalspel efter serien mot 2:an i div 3 – För närvarande Halmia!! Men kan även bli Vinberg………något att se fram emot. 12 poäng kvar at spela om……..