Men räven säger inget – han är i chock!! – liksom vi övriga UIK:are på Vallhamra
Sävedalen borta en lördag 16.00 – klart man åker dit.
Kändes som att grabbarna gjort sin läxa sedan sist då det inte var så bra.
Efter 4 mållösa matcher blev det i alla fall en boll i motståndarmålet.
Det är Sävedalen som skapar den första chansen. Tobbe är ut och avvärjer. Vi lyfter oss och Kiko ska få vårt första läge efter 12. Tyvärr är Shanes boll inte riktigt perfekt och målchansen rinner iväg utan resultat. Fyra minuter senare ska vi ta ledningen. Jensen runt på höger med ett perfekt inlägg. Framför mål kastar sig Shane och trycker in en ledningsboll till 1-0. Härlig start.
Efter målet blir vi lite passiva. Säve tar fram några chanser och ska i 31:a minuter kvittera. Vi släpper alldeles för enkelt förbi dem på deras högersida. De går runt oss och inlägget på marken är vi inte i våra positioner så de kan relativt enkelt trycka in kvitteringsbollen utan chans för Tobbe. Alldeles för passivt från UIK:s sida. Inte OK – Tyvärr kvitterat!!
Strax efter får Damian läge. Tyvärr skottet en meter utanför.
Sävedalen avslutar med tryck mot UIK-målet. I 45:e en boll precis bakom vår back linje som bröstas i mål – som tur är avvinkas det för offside. 1-1 i paus.
Vi startar andra piggt. Davids långskott vid stolproten räddas av deras målvakt. Strax efter fälls Kiko någon meter utanför strafflinjen. Tyvärr lyckas vi inte förvalta frisparken till något mål.
Några minuter senare får Damian ett jätteläge vid straff linjen. Tyvärr inget avslut – SKJUT !!!
Vi fortsätter ligga på/rätt. Kikos läge räddas av deras målvakt.
Strax efter – Shane friläge men blåses av för offside – inte många millimeter….
Säve tar över mer och mer. Ett skott i bra läge går över. Nytt skott men Tobbe är med.
Säve trycker på. Inlägg och nick via Tobbe till hörna –Skott utanför i bra läge – Nytt hårt skott över.
Nu är det kamp och det är tyvärr Säve som är starkast. Skott i ribban – avblåst för offside.
Vi är tillbakatryckta och tyvärr ska det bli Sävedalen som drar det längsta strået.
Klockan har gått till 92 nät vi ligger på och Sävedalen kontrar. Tobbe tar första skottet men bollen ut till röd som enkelt lyfter in ledningsbollen 2-1.
Vi är i chock och Sävedalen ska sno bollen av oss och kontra in slutresultatet 3-1 i 94:e.
Oerhört surt…………………skriver Sören…………Hittarp borta på lördag 12:00