2-1 (0-1)

Ullared IK

2018--09-22 Heleneholms IP
Di 2 Västra Götaland

Malmö möter oss med ett totalt ösregnen kvarteninnanavspark. Men när matchen startar har det gått över till solsken. Och det börjar bra.
Redan i 3:dje minuten täcks Johnathans skott till hörna.
Efter det når deras målvakt precis ett inlägg som håller på att dimpa ner i bortre krysset.
Han ramlar in i stolpen och det blir ett längre spelavbrott.
På Johns efterföljande hörna är Östman högst och knoppar i en härlig ledning. 1-0 till de blå!!
Sen är det lugnt i 10 minuter innan vi tar tag i det igen o får lite tryck. Vi får en frispark i bra läge rakt fram.
Östman knorrar den något över.
Vi får lägen men levererar inga skott på mål. Vi ska tyvärr spela oss in i straffområdet.
Planen är såphal!!! SKJUT!!
Prespa kommer upp, inlägg som Johan plockar lätt.
David lägger en snabb frispark till Rasmus. Skottet i snäv vinkel ar i gaveln.
Vi trycker på. Jonathanskross till Robin. Fri men dålig vinkel. Vi behåller trycket.
Jonathan igen, nersparkad rakt framför mål. Adam Lindgre(lånet från Tvååker) skjuter den något över.
Sen får PB till lite tryck. Vi får inte tag i boll men inga farligheter skapas.
Vi avslutar med kontroll. Robin C har ett inlägg som täcks till hörna. På den får John läget. Motlägg till ny hörna.
Klrt godkänd halvlek av de blå!!
Andra startar i motvinden.
Prespa börjar naturligt jaga oss högre upp. Lyfter upp laget.
Efter 10 minuter anfaller de. Vi är 4 man nere. Det ser ut som vi ha kontroll men låter dem komma till långskott.
Skottet seglar in i Johans bortre burgavel och det är tyvärr kvitterat. En lyckoträff. 1-1 !!!
Det jämnar ut sig. Några halvchanser från båda lagen. Mirson ommer in. Jonathan ut (skadad?)
Johnlägger hörna. Kiffekommer perfekt i mitten. Nicken tyvärr rakt på deras målvakt.
Skriver med 10 kvar. Åååh hur ska det sluta!!!
Tyvärr slutar det dom som många matcher i år.
I 84:e minuten kommer Prespa på höger kanten. Ett högt inlägg som Prespas forward på volley strax utanför straffområdet
styr upp i Brattbergs vänstra kryss. Johan är på bollen men lyckas inte styra bollen över. 1-2 är ett faktum.
Vi försöker få till en kvittering men lyckas inte skapa något mer.
Vinberg hemma nästa lördag 14.00
0-0 i våras. Vi håller nollan igen och sätter några baljor så blir livet något enklare.