Vad skriver man om detta?

Matchreferat

Ullareds IK

0-4 (0-1)

Västra Frölunda

2021-10-30 Hedevi
Div 2 Västra Götaland

Jag vet inte om jag är besviken, ledsen eller förbannad. Är i alla fall tom i huvudet.
När det som bäst behövs presterar vi som sämst. Hur kan man inte vara supertaggad inför en match i slutet av serien som kan vara avgörande för fortsatt kontrakt. Man brukar säga att motivation slår klass och det stämmer väldigt bra i dag. Därmed inte sagt att vi är ett bättre lag än Västra Frölunda för det är en oerhört jämn och tuff serie. Men presterar vi inte på topp förlorar vi. Vi kan och har också slagit topplagen (Ängelholm i Augusti) när vi får till det. Men motsatt blir det som idag.
Det är Västra Frölunda som från start till slut ”äger” som man säger idag. En helt klar seger som de verkligen behövde. De blå bjöd på detta när vi hade chansen att få lite luft till bottenkollegorna. 4 matcher kvar och nu vill det till få till motivationen som är nödvändig för att nå resultat.
Detta om detta. Var tvungen att skriva av mig………. Hur var matchen?
Redan i andra minuten sätts Tobbe på prov. Ett långt inlägg över Tobbe som blå nickar till hörna. På denna är en grön högst. Nicken tippas till hörna igen.
Lite slarv och Anton är tvungen ta en tidig varning. VF stressar oss i uppläggen och till slut i 15:e minuten kommer bollen in i straffområdet. Vi har kontroll men blir stressade och väljer inte att spela långt. VF snor bollen och gör 0-1. Kändes väldigt onödigt och lite ”knattefotboll”.
Vi försöker men det blir inget organiserat spel. VF har också en stor stabil mittback som dominerar totalt hela matchen. Honom kommer vi inte förbi. Sista kvarten i första skapar VF ett tryck. Vi är inte med.
Andra startar med en UIK-chans. Davids inlägg nickas tyvärr över av Mackan. Sen tar VF över igen. När vi får boll missar vi småpass.
I 56:e ringer det igen. Vi hänger inte med VF som går runt på vänsterkanten. Inlägget stöter Tobbe rakt ut till en grönvit som enkelt lägger in 2:an.
Strax efter missar VF ett friläge. I ett kaos blir John varnad. VF skapar chans på chans och i 69:e ringer det igen. Ett skott från sidan som Tobbe igen stöter ut till vit och på resultattavlan står det 0-3. Ska sägas att Tobbe inte fick mycket hjälp.
Vi gör lite byten för att få fart på laget. Inget hjälper idag. Det ska istället ett grönvitt mål till. När vi återigen likt ettan på övertid passar runt i eget straffområde. VF snor boll och det står 0-4 på resultattavlan.
4 matcher kvar. Husqvarna borta (2:a), Höganäs (7:a) hemma, Dalstorp (14:e) borta och avslutningsvis Assyriska (10:a) hemma. Vi har det i egna fötter men då får det till en höjning.
Sören