Tankar från ordförande

Det blåser positiva vindar i klubben för tillfället. Efter några tuffa år i pandemins tecken så börjar vi nu sakta resa oss upp. Pandemin tog hårt både på spelare, ledare och andra ideella krafter. Vi jobbar oss långsamt tillbaka och förhoppningsvis blir vi ännu starkare som förening framöver.

Vi har fått igång en stabil arbetsgrupp som träffas och arbetar på Hedevi en gång i veckan.

Bidrag från Framtidsbanken, kommunen och RFsisu har gjort det möjligt för oss att påbörja renovering av våra klubblokaler. Utvändigt har vår arbetsgrupp bytt klädsel, fönster och målat. Vi har även renoverat ett omklädningsrum. Solpaneler är beställda och kommer monteras under sommaren. Vi har fortfarande stora behov av renovering av våra lokaler men vi tar oss framåt och jobbar vidare för att hitta finansiärer.

Vårt samarbete med våra grannklubbar i Apel rullar vidare. Vi jobbar hårt för att marknadsföra våra lag och aktiviteter. Under pandemin började inte lika många barn att spela fotboll som tidigare. Det gör att vi nu behöver jobba för att få igång fler killar och tjejer till att spela fotboll. Vi jobbar även hårt för att rekrytera fler ledare.

Fotbollsmässigt står vi inför en tuff säsong för både våra damer och våra herrar.

Vårt damlag höll sig kvar i div 3 trots serieomläggning förra året och kommer i år att möta många lag som förra året spelade i division 2. Damlaget är på väg in i ett generationsskifte men vi har en lagom blandning av åldrar som gör att det blir en lagom balans.

Vårt herrlag har endast 3 spelare kvar från förra årets a-trupp. Ett rejält generationsskifte har skett och vi satsar på att bygga en ny trupp. Truppen är ung bestående av spelare födda på 2000-talet. Vi vet att det blir en tuff säsong, men vi vet också att detta är enda vägen att gå. Nu är huvuddelen av truppen bestående av spelare från Ullared med omnejd. Det är ett gäng spelare som ger 100% oavsett motstånd och de tar kliv hela tiden.

Vi är på gång att starta upp gåfotboll i klubben. Första tillfället blir den 3/5. Missa inte att komma och testa på.

Vår secondhandaffär rullar vidare och är en mycket viktig verksamhet för klubben. Vi tar tacksamt emot varor både från privatpersoner och företag.

Trots tuffa fotbollsmässiga utmaningar så har vi en oerhört skön stämning och känsla i klubben. Damer och herrar stöttar varandra och det är magiskt att vara på Hedevi och träffa alla fantastiska spelare och ledare.

I hemmapremiärerna för våra båda seniorlag var det en härlig mängd supportar på plats. Vi hoppas ni vill fortsätta att stötta våra lag. Det ger oss oerhört mycket energi. Stort tack till alla som stöttar oss.

Vill du bidra med din tid till klubben genom att hjälpa till vid matcher, laga mat, hjälpa till som ledare, jobba med arbetsgruppen eller annat så hör av dig. Vi lovar att ni kommer in i en klubb där man jobbar för varandra och i en härlig gemenskap.

//Ulrika Bengtsson Ordförande Ullareds IK