Tänk er att få möjlighet att spela en match i div 2 på en klassisk arena som Örjans Vall.
Många har vart där och tittat på allsvensk fotboll. Det borde suga lite extra att få möjlighet att matcha där.
Idag var det Ullareds tur. Motståndare Halmia.

Men tyvärr verkade det inte som de blå tyckte det var nåt särskilt.
Det blir en match där bara lyckas få till någon halvchans o Halmia dominerar större delen av matchen.
Vi spelar för omständigt med vårt mittmitt i knät på försvaret. Inga omställningar
Det är deras forward Joe Sise som håller hov.
Efter en halvtimma är ändå Alo på väg igenom. Blir lite hakad å tappar balansen.
När jag precis efter 30 minuter noterat att vi fått ordning på Sise får han ett friläge.Skottet går via Jakob o Kiffe till hörna. På denna nickar de o Jakob räddar på mållinjen.
Minuten efter står det 1-0. När Halmia ställer om snubblar Kiffe till. Bollen till nämnde Sise. Enkelt rullar han in bollen i nätet.

Halvlek 2 – nu måste vi vakna!! Matchen har börjat !!
Jodå, ser något bättre ut. John o Alo får till något som liknar anfall. Vi behåller trycket o får till ett avslutande skott över. Vi visar attityd o det blir lite tuffare spel.
Alo kommer fram o hittar Litte som får fram en tå – bollen strax utanför.
Hasse åkeri på en varning mitt i halvleken o tyvärr återgår vi till gåfotboll.
Fridolf kommer in men det är inte lätt när ingen annan är intresserad att va med.

Med 10 kvar åker rullgardinen ner. En lång boll från mitten är ingen blå intresserad av. Bollen går till Sise nere vid straffområdeskrysset. Ohotad tar han ner den. Lägger den tillrätta och lägger elegant bollen i bortre gaveln. 2-0 – hoppet ute!!!
Till råga på eländet avslutar vi med småspel i straffområdet. Helt onödigt lämnar vi över boll till deras forward som fastställer slutresultatet till 3-0.

Nu har vi nått årets lågvattennivå. Alla får rannsaka sig själv o ta sig i kragen.